KÜTAHYA / MERKEZ - Ümran Aygen İlkokulu

RECEP DAYI - OKUL MÜDÜRÜ

.

1971 yılında Kütahya nın Altıntaş ilçesinde doğmuşum. İlkokulu ve Ortaokulu Altıntaş ilçesinde okudum. Liseyi Çanakkale Gökçeada Atatürk Öğretmen Lisesinde okudum. 1990 yılında Rize Meslek Yüksek Okulu Çay Eksperliği bölümünü bitirdim.Daha sonra 1997 yılında da Uludağ Üniversitesi Eğitim Fakültesi Sınıf Öğretmenliği bölümünden mezun oldum. Aynı yıl Erzurum İli Hınıs İlçesi Göller Köyü İlköğretim Okulunda öğretmenliğe başladım. 1997 -2005 yıllarında Hınıs ilçesinde çalıştıktan sonra Haziran 2005 yılında Kütahya ili Altıntaş İlçesi Çayırbaşı İlköğretim Okuluna tayin oldum. Bu okulda Haziran 2009 a kadar çalıştım. Haziran 2009-Ekim 2012 yıllarında Altıntaş Zafer İlköğretim Okulunda öğretmen ve idareci olarak çalıştım. 8 Ekim 2012 yılından itibaren İstiklal İlkokulunda Müdür Yardımcısı olarak çalışmaya başladım.08 Aralık 2014 tarihinde ise yine İstiklal İlkokuluna Okul Müdürü olarak atandım.Dört yıl bu okulda Okul Müdürü olarak çalıştıktan sonra 1Temmuz 2019 tarihinde yapılan yeniden yönetici görevlendirme  sonucu Kütahya Merkez Ümran Aygen İlkokulu Müdürü olarak atandım. Halen bu görevi yürütmekteyim.  Evliyim. 2000 doğumlu bir oğlum ve 2002 doğumlu bir kızım var.