KÜTAHYA / MERKEZ - Ümran Aygen İlkokulu

Ümran Aygen İlkokulu

ZAFERTEPE MAH. ALP SK. NO: 6 İÇ KAPI NO: 1 MERKEZ / KÜTAHYA
Vizyon
Milli ve Manevi değerlere bağlı, toplumsal değerleri benimseyen, çağdaş, lâik Atatürkçü kendisi ve toplumuyla barışık bilimsel düşünmeye önem vererek yorumlayabilen, esnek düşünme yeteneğini gerçekleştirebilen, iletişime açık, ruh sağlığı ve gelişimi iyi olan pozitif bilimi ve sosyal bilimleri birlikte sentezleyen, iyi bir öğrenci, iyi bir insan ve iyi bir toplum oluşturmaktır.
Misyon
Bütün öğrencilerimizin öğrenmeyi öğrenmelerini, onları eğitimli, bilgili, becerikli, girişken, kendine güvenen bireyler olarak yetiştirmek için çalışıyoruz. Öğrencilerimizi, içinde bulunduğumuz çağın imkanlarını kullanarak, bilgiye ulaşabilen ve bilgiyi kullanabilen; tutarlı, kararlı, toplumla barışık bir şekilde milli ve manevi değerlerine hizmet etmeyi kendine amaç edinmiş bireyler olarak yetiştirmek için varız.
Öğretim Şekli :İKİLİ EĞİTİM
Saatler
SABAHCI GRUP (Zafertepe Ortaokulu 5-6-7-8 Sınıflar):07.30 - 13.10 ÖĞLECİ GRUP (Ümran Aygen İlkokulu 1-2-3-4.Sınıf):13.30 - 18.20
KALORİFER-DOĞALGAZ